Každá časť Slovenska má svoje typické veľkonočné jedlá. Syrek či hrudka, paska, plnka, cvikla či špenátová roláda - vyberte si z receptov na tradičné jedlá na Veľkú noc.
Vybrali sme recepty so špenátom pre každého. Môžete ho pridať do palaciniek, halušiek, do rizota, cestovín, uvariť z neho polievku, pridať do rolád či slaných koláčov.
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.
Ak v najbližšej dobe zvažujete návštevu Nemecka a ste relatívne flexibilné, čo sa času a plánovania týka, pričom sa nebojíte trochu zariskovať, nenechajte si ujsť možnosť cestovať cez tzv.“49 €-Ticket